Lokal biografreklame – virker på stedet
Fordi vi er lokale

Har du en lokal forretning, er biografen et effektivt medie til at ramme dine kunder, når de er åbne og opmærksomme. De kommer til tiden, og de zapper ikke væk. Og du kan gøre dit budskab 100% lokalt og relevant for alle i salen. Derfor er effekten højere end noget andet lokalt medie.

Fordi vi er digitale

Den digitale verden er rykket ind i biografen. Med digitale reklamefilm får du flere fordele: Dine reklamer fremstår superskarpe og moderne. Og samtidig er det nemt, hurtigt og billigt at få din reklame op på det store lærred. Har du allerede reklamefilmen eller digitale billeder, kan du være på i løbet af kun 5 dage. Har du brug for hjælp til at producere, kan vi også hjælpe dig hurtigt videre.

Fordi vi er til at betale

Lokal biografreklame giver dig høj effekt for rimelig penge. Prøv bare at sammenligne med effekten og prisen på andre lokale medier. Du kan blive synlig til alle forestillinger, i alle sale, hver dag året rundt fra 7.200 DKK.

Flere muligheder for at købe biografreklame

Dansk Reklame Film varetager reklamesalget i Biografen 1&2. Der er følgende to muligheder for at udnytte den stærke biografeksponering med enkle og kreative spots, der fanger publikums opmærksomhed:

Lokalreklame

Lokalspot

Læs mere om lokal biografreklame på www.drf.dk

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig om brugen af Lokal Biografreklame.

Dansk Reklame Film
Mark Riis-Cordsen
Telefon: 33 36 64 84
mr@drf.dk